Élvezzen még több zenét a LINN DS lejátszón!

linn-radio-ds-1A Linn bemutatta a DS Rádiót. Az új fejlesztésnek köszönhetően a Linn DS hálózati lejátszók egy gombnyomásra alkalmassá váltak sok ezer internetes rádióállomás vételére. A DS Rádió kezelése pont olyan egyszerű, mint egy FM rádióé. A sok ezer adóból 100 kedvencet előre beprogramozhatunk és utána már csak rá kell kattintani a rádió ikonjára.
Többek között a Bartók Rádió is fogható az új Linn Radio DS szolgáltatással.
Ehhez nem kell tenni semmi mást, mint a meglévő Linn DS lejátszón a legfrissebb CARA 6-os szoftvert telepíteni, ami a Linn oldaláról  ingyen letölthető, vagy a Linn saját konfigurációs programjából egy gombnyomásra automatikusan telepíthető.

Mindezek mellett a LINN saját 3 rádiócsatornát is elindított, amin folyamatos zene megy a nap 24 órájában. Ezek minősége messze felülmúlja a szokásos internetes adók minőségét, de még a DAB rádió minőségét is. A zenék 320kbps mp3 minőségben hallgathatók a Linn DS Rádión.
A három LINN adón különböző stílusú zenék mennek folyamatosan reklámok és szöveg nélkül:

  1. LINN RADIO: ezen vegyes zenék hallhatók a rockzenétől a jazzen át a klasszikus zenékig minden.
  2. LINN JAZZ: kiváló minőségű jazz zene.
  3. LINN CLASSICAL: a komolyzene kedvelőinek folyamatos klasszikus zene egész nap.

Természetesen a Linn DS hálózati lejátszók kitűnő hangminősége miatt az DS Rádió is igen jó minőségű zenehallgatást tesz lehetővé a nap 24 órájában.

Még több információért kérjük forduljon a LIMAR Kft-hez, ahol szívesen állnak a rendelkezésére és be is mutatják a LINN DS Rádiót önnek.

linn-radio-ds