A Linn elnyerte az Angol Királynő díját

A Linn elnyerte a Queen's Award for Enterprise in Innovation, a Királynő által a vállalati újításokért adományozott díját.

A Linn által az innováció kategóriában elnyert magas kitüntetés a Linn DS digitális letöltési és adattovábbítási technológia fejlesztése terén elért sikereinek méltatása.

A Miniszterelnök ajánlására Őfelsége a Királynő által odaítélt, a Királynő által alapított Innovációs Díj a Linn iparágban vezető termékének elismert DS rendszer mérnöki tökéletességének és a gyártó vállalat zene iránti, a DS rendszerben is tetten érhető szenvedélyének legmagasabb rangú elismerése.

A királyi kapcsolat

A Királyi Udvartartás számára szórakoztatóelektronikai terméket szállítóként 2002-ben kapott Royal Warrant minősítés mellett az innovációért pontosan egy évtizeddel később kapott magas kitüntetés rendkívüli örömöt szerzett a cég számára.

A Sondek LP12 40 évvel ezelőtti megszületése óta egészen a legutóbbi időkben kifejlesztett digitális adatfolyam lejátszóinkig sohasem fordult meg a fejünkben, hogy másképp gondolkodjunk.

A 24 bites Studio Master felvételeink világméretű sikere késztette a Gramaphone magazint arra, hogy a 2010-es lemezmárkája kitüntetést adományozza nekünk, amelynek kapcsán a főszerkesztő, James Jolly az alábbiak szerint méltatta a Linn Records kiadót: „Ez a modern lemeztársaság igazi modellje!”

A zene jövője

Gilad Tiefenbrunn, a Linn ügyvezető igazgatója örömmel nyugtázta a Queen’s Award for Enterprise in Innovation magas kitüntetés elnyerését.

„Az Innováció mindig is meghatározó szerepet játszott a Linn történetében.
A DS készülékcsalád fejlesztését a nulláról kezdtük 2004-ben és 2007-ben jelent meg a család első tagja, a Klimax DS. A készülék rögtön új minőségi kategóriát teremtett az otthoni zenelejátszó rendszerek terén. Azóta különböző árszinteken már a DS rendszer teljes választékát kínáljuk. Mindegyik készülékünk az mp3-től a 24 bites Studio Master felvételekig minden digitális zenei formátumot felismer és lejátszik és jobban szól rajtuk a zene. A legújabb fejlesztésünk eredményeként már vezeték nélkül is lejátszhatjuk a számítógépén és a mobil eszközein tárolt zenei felvételeket, digitális adat-folyam formájában továbbíthatjuk a zenei és videó állományokat és a modern otthon minden eszközét a Linn rendszerbe integrálhatjuk.”

A DSM rendszer forgalomba hozatala még magasabb szintre emelte a Linn DS technológiáját. Ezzel a legújabb fejlesztéssel mindegyik Linn Ds készüléken érezhetően javítható a mozifilmek, a számítógépes játékok és az online zenei szolgáltatások, például a Spotify, a YouTube és a Netflix hangzása.

Ismerje meg közelebbről a Linn DS technológiát –a Linn rendszerek lelkét- és fedezze fel, hogy hogyan működik a digitális információáram továbbítás!