ElectroMotion Architectural Series hangfal család

ElectroMotion Architectural Series hangfal családA teljesen új, többszörösen díjnyertes hajtogatott membrános Folded Motion™ vékonyfilm hangkeltő elemmel szerelt ElectroMotion® Architectural Series hangsugárzó család új szabványt teremtett a falba és a mennyezetbe épített hangsugárzók terén.

A világ legkifinomultabban megszólaló többcsatornás házimozi rendszereire vágyó, vagy egyszerűen egy diszkréten elrejthető kétcsatornás sztereó rendszert kereső felhasználók számára kifejlesztett Architectural Series hangsugárzó családunk tagjai hangzásukban és megszólalásukban tökéletesen illeszkednek egymáshoz és a többi csúcskategóriás elektrosztatikus és hajtogatott membrános Folded Motion MartinLogan hangsugárzóhoz.

ElectroMotion Architectural Series hangfal család

A MartinLogan különleges és egyedi Folded Motion hajtogatott membrános magassugárzói nyolcszor nagyobb membránfelülettel rendelkeznek, mint a hagyományos 1 hüvelykes dómsugárzók. A hajtogatott membrános Folded Motion magassugárzók a Heil-féle AMT elv alapján tangóharmonikaszerűen mozgatják a hajtogatott membrán redői közötti levegőt, a hang a hajtogatott felület éleire merőlegesen, körkörösen válik le a membrán-felületről.

Az ElectroMotion Architectural Series hangfal család részletes ismertetője katalógusa PDF formátumban letölthető innen.

{edocs}Architectural-Series.pdf,650,900{/edocs}