Martin Logan Motion SLM LCR hangfal

Martin Logan Motion SLM LCR hangfalTetszetős, lapos kivitel, lélegzetállító hangzásteljesítmény

A Motion SLM elbűvölő hangzásának titka az innovatív, kettős 4 hüvelykes, ultravékony üvegszál membrános dinamikus középmély sugárzó és az ugyancsak kettős, 4 hüvelykes gyorsmozgású passzív membrán, amelyek hangzását az AMT-elven működő, hajtogatott membrános FoldedMotion magassugárzó egészíti ki. Ezt a hangszórókészletet általában csak a sokkal magasabban árazott és nagyobb hangsugárzókban szokták alkalmazni. A hangszóróselyem alatt diszkréten megbúvó hangszórókat biztosan tartja a helyükön a fekete anodizált és érdesített alumínium előlap. A fényes feketére lakkozott Motion SLM ház csak 1,45 hüvelyk (alig 4 cm) vastag és a mágnesesen rögzülő hangszóróselyemmel, illetve a rögzítésére szolgáló elemmel együtt is csak 4,75 cm-re áll ki a fal síkjából.

A tökéletes LCR rendszer

A hajtogatott membrános Folded Motion magassugárzó 80 x 80 fokos térben sugároz, ennek eredményeként függőlegesen vagy vízszintesen elhelyezve is azonos hangzás-képet eredményez. Ezáltal az ideális bal-center-jobb (LCR) hangsugárzó rendszer alakítható ki belőle a napjainkban egyre népszerűbb síkképcsöves megjelenítő eszközökhöz. A hangszóróselymen lévő logó mágnesesen rögzül, így a hangsugárzó állásától függően változtatható a helye- Mindegyik hangsugárzó tartozéka a kis fekete üveg talp, így a Motion SLM hangsugárzók esztétikusan helyezhetőek el a polcokon vagy a készülékállványon. Ugyancsak a hangsugárzók tartozéka a „beppatintható” szerelőkeret, amely a hangsugárzó hátlapjához rögzítve biztos támaszt ad, ha centersugárzóként fektetve állítja fel azt.

Az elegáns megjelenésű, karcsú Motion SLM hajtogatott membrános Folded Motion magassugárzóval és kettő 4 hüvelykes, hosszú löketű üvegszál membrános dinamikus középmély sugárzóval, valamint kettő passzív membránnal van szerelve, hogy a lehető legtökéletesebb mély-hang leképezést biztosítsa. A hangsugárzó egy rendkívül vékony, tetszetős dobozba van építve, amely bármely korszerű síkképcsöves TV-készülékhez tökéletesen illeszkedik.

MŰSZAKI ADATAI

Frekvencia átvitele
110–22.00 Hz ±3 dB
Vízszintes hangvetési szög
80 °

Érzékenysége
90 dB/2.83 volt/méter

Névleges impedanciája
4 ohm. 4, 6, vagy 8 ohmos erősítőkhöz használható.

Javasolt erősítő teljesítmény
20-140 watt csatornánként

Keresztváltási frekvencia
2.600 Hz

Magasfrekvenciás hangkeltő elem
1” x 1.375” (2,54 cm x 3,5 cm) Folded Motion hajtogatott membrános fólia-sugárzó 5.25” x 1,75” (13,3 cm x 4,4 cm) membránfelülettel.

Tömege
Darabonként 6,5 font. (3,00kg)

Külső méretei
25,3” (64,2cm) magas
5,4” (16.2 cm) széles
1,83” (4,75 cm) mély

Fenntartjuk a műszaki adatok előzetes bejelentés nélküli változtatásának a jogát!