Martin Logan Motion 20 álló hangsugárzó

Az elegáns Motion 20 padlón álló hangsugárzónk a továbbfejlesztett, nagy felbontású hajtogatott Folded Motion™ magassugárzóval és kettő 5,1/2˝-es alumínium membrános mélysugárzóval készült. Ezt az egyedi kivitelű hangsugárzót a kitűnő részletező képességű magas-és közép-frekvenciák, a feszes mélyhangok és a nagy színpadkép jellemzik. A klasszikus magasan fényezett fekete lakk kivitelben kapható.

 

Nagy hangzástér és szemet gyönyörködtető kivitel

A Motion 20 kis méretei ellenére is egy elkápráztató látványt nyújtó formatervezési műremek. A kettő alumíniummembrános mélyhangszóró mélyhang átvitelét egy kettős, lefele nyitott basszreflex nyílás erősíti. A (többnyire csak a legdrágább csúcsminőségű hangsugárzókban használt) hajtogatott membrános Folded Motion™ magassugárzóval kiegészítve a hangsugárzó ragyogó hangzásteret, precíz, igen dinamikus magas hangokat produkál. És az ára? Hihetetlenül kedvező!

Zenehallgatásra és mozizásra egyaránt kiváló

Akár egy szenzációs képességekkel rendelkező kétcsatornás sztereó rendszert, akár többcsatornás házimozi rendszert épít, a Motion 20 egyaránt az ideális választás lehet és természetesen a teljes Motion Series családba tökéletesen illeszkedik. Két Motion 20 magával ragadó sztereó hangzásteret varázsol az otthonába. A házimozi alkalmazások esetén pedig a Motion 20 hangzásképe tökéletesen harmonizál a Motion 30 centersugárzó és a Motion FX tér-hangsugárzók hangzásvilágával. Aki meg a nadrágszár lobogtató mélyekre vágyik, az egy nagy teljesítményű MartinLogan mélynyomóval erősítheti a rendszerét.

Műszaki adatok

Frekvencia átvitele
46–25,000 Hz ±3dB
Vízszintes hangvetési szög
80°
Függőleges hangvetési szög
80°
Érzékenysége
90 dB/2,83 volt/méter
Névleges impendanciája
4 ohm. 4, 6 vagy 8 ohmos erősítőkkel is használható.
Javasolt erősítő teljesítmény
Csatornánként 20-200 watt
Keresztváltó
Precíziós Vojtko™ kereszt-váltó egyedi légmagos tekercsekkel és alacsony DCR értékű acél laminátum induktorokkal. Sorba kapcsolt poliészter filmkondenzátorokkal és párhuzamosan kapcsolt alacsony DF értékű elektrolit kondenzátorokkal.
Keresztváltási frekvencia
500 és 2.600 Hz
Nagyfrekvenciás hangkeltő elem
2,6 cm x 3,6 cm-es Folded Motion™ hajtogatott mem-brános hangkeltő elem 13,3 cm x 4,4 cm-es membránnal és hőterhelés elleni védelemmel.
Alacsony frekvenciás hangkeltő elemek
Kettő 14 cm-es alumínium membrános mélyhangszóró nem rezonáló aszimmetrikus kamra elrendezésben, öntött polimer kosárba szerelve. A merev porvédő sapka gátolja a membrán-betöréseket.
Tömege
Darabonként 16,8 kg
Általános méretei
92,9 cm magas,
17,3 cm széles,
29,7cm mély
MiniETC™ tüskék
Tartozékként
Hangszórókábel csatla-kozó aljzatok
Egyedi kivitelű, öt utas, kettős kábelezésre is alkalmas, szerszám nélkül szerelhető, banándugót is fogadni tudó csatlakozó aljzatok

Fenntartjuk a műszaki adatok előzetes bejelentés nélküli módosításának a jogát!