Advance Paris X-Stream 9

Advance Paris X-Stream 9

Digitális adatfolyam kezelő - CD lejátszó

Az X-Stream9 egy hálózatképes audiofil forráskészülék. A készülékkel ragyogó hangzásminőségben élvezheti az audió forráskészülékekről és a digitális tartalomszolgáltatóktól érkező jeleket: A lehetséges források széles választéka közül választhat, így többek között forrás lehet a hálózat, a CD-átszó, a DAB/URH rádióvevő és a MAC/PC számítógép, vagy az okos eszközök széles választéka. Az X-Stream9 a WiFi, vagy az Ethernet csatoló segítségével könnyen és egyszerűen csatlakoztatható az Internetre, a helyi számítógép hálózatra. Az UPnP alapú szolgáltatás révén az Airplay és a DLNA kompatibilitás is bizto-sított, így a merevlemezen, vagy a számítógépen, a NAS tárolón, vagy az okos eszközökön tárolt digitális audió fájlokat (MP3, WMA, AAC+, RealAudio, FLAC, PCM, WAV, FLAC, stb.) is ragyogó hangzásminő-ségben szólaltathatja meg. A készülékhez fejlesztett Advance Playstream alkalmazás segítségével a Spotify, Tidal, Qobuz és egyéb digitális tartalomszolgáltatók szolgáltatásait is használhatja. Természetesen az Internet-rádiókat, így pl. a TuneIn, iHeart és más egyéb adók műsorát is hallgathatja.

Az audiofil hangzásminőségű készülék automatikusan keresi meg és tölti le, majd telepíti a program-frissítéseket, amikor az Internetre csatlakoztatja azt. Az X-Stream9 készülékbe CD-játszót, URH/DAB/ DAB+ rádióvevőt, digitális Bluetooth csatolót (ez az XFTB01 opció) is építettünk. A készüléken 1 digitális optikai, 1 digitális koaxiális, 1 aszimmetrikus (RCA) sztereó bemenet és 1 szimmetrikus (XLR) kimenet található. Az X-Stream9 lelke az audiofil körökben nagy népszerűségnek örvendő, a VELVET hangtech-nológiát is magában foglaló AK4490 DAC áramköri lapka. Ez a jelátalakító áramkör 16 és 32 bites PCM digitális audió formátumú, legfeljebb 768 kHz-es mintavételi frekvenciájú, valamint DSD bitsorozat formá-tumú audió forrásjeleket tud fogadni. A DSD jeleket közvetlenül, vagy PCM jelekké átalakítva is kezelni tudja.

A készülék minden vonatkozásban megfelel az audiofil készülékekkel szemben támasztott elvárásoknak, megfelelő színvonalú készülékekkel együtt használva kiváló hangzásminőségben élvezheti a zenét. A készülék előlapjába épített nagyfelbontású kijelzőn jelenik meg a beállításokat és a kezelést segítő menü, az almenük, valamint a csatlakoztatott forrásra vonatkozó információ. Az infravörös távvezérlő segítségével gyorsan és egyszerűen érheti el az X-Stream9-es készülék valamennyi funkcióját.

 

A KÉSZÜLÉK MŰSZAKI ADATAI:

KIMENŐ SZINT: Az aszimmetrikus kimeneten 4 V

KIMENŐ SZINT: A szimmetrikus kimeneten 2 V

FREKVENCIA ÁTVITELE: (+/- 3dB) 20 Hz – 45 kHz

TORZÍTÁSA: 0,005 %

IMPEDANCIÁJA: 10 kOhm

CSATORNA ELVÁLASZTÁSA. >100 dB

JEL/ZAJ ARÁNYA: >110 dB

JELÁTALAKÍTÓ ÁRAMKÖRE: 24 BITES, 192 kHz-es

DIGITÁLIS/ANALÓG JELÁTALAKÍTÓ: Asahi Kasei AK4118

USB AUDIÓ: Xmos XU208-256

Rádióvevő:

Frekvencia tartomány: FM/URH: 87,5 – 108 MHz

DAV/DAB+: 174,928 . 239,200 MHz (III-as sáv)

FM/URH érzékenység: -108 dBm

DAB/DAB+ érzékenység: -100 dB

HÁLÓZATI TÁPFESZÜLTSÉG IGÉNYE: 115 – 230 V

A KÉSZÜLÉK MÉRETEI: 43 cm széles x 31 cm mély x 12,1 cm magas

Nettó tömege: 5,00 kg.

EAN kódja: 3 760 179 291 384