MoFi Electronics Studiodeck

MoFi Electronics

40 éven át lemezeket gyártottunk a Mobile Fidelity Sound Lab cégnél, most az új MoFi Electronics elektronikai részlegünk a lemezeink és más lemezek megszólaltatásának tovább finomításán dolgozik. A termékeink sokoldalú együttműködés eredményeként születtek és születnek, a világ legjobb audió készülék tervezői a partnereink, akik több évtizedes múltra és tapasztalatra tekinthetnek vissza a stúdiókban..

Az új StudioPhono és UltraPhono hangszedő illesztő előerősítőink a mesterlemezeket készítő hangmérnökeink elvárásának megfelelően tökéletesen reprodukálják a hanglemezek barázdáiba vésett széles frekvencia átfogású, dinamikus zenei felvételeket, megszólalásuk transzparens, csaknem az az érzése támad, mintha élő zenét hallgatna. Az áramköri felpítésének alapjait a Mobile Fidelity Sound Lab először a GAIN 2™ mesterlemez készítő láncnál alkalmazott ötletei és megoldásai adták meg.

StudioDeck™

A StudioDeck tervezése és gyártása során a pontosság volt a vezérlő elv: Célul tűztük ki, hogy a lemezjátszó a lehető leghitelesebben tolmácsolja a stúdióban rögzített előadást. Csak azt és semmi mást. Semmivel se többet, semmivel se kevesebbet. A StudioDeck hitelesen adja vissza a forrás minden apró részletét, tisztán, életre kelti a lemez barázdáiból az eredeti előadás hangulatát és így felejthetetlen zenei élményhez segítheti az otthonában.

 

Motor

300 fordulat/perces szinkron váltóáramú motor

Választható fordulatszám

33 1/3, 45 fordulat/perc

Lemeztányér

3,88 fontos Delrin®

Fordulatszám ingadozás

0,017 – 0,025 %

Jel/zaj aránya

72 dB

Áramfelvétele

<5 watt

Méretei

19,96” szélesx5,375” magasx14,25” mély

Tömege

19,1 font

A hangkar

 

Típusa

10”-es egyenes alumínium kardáncsapágyazással

Túlnyúlása

18 mm (0,71”)

Eltolási szöge

22,8°  (+/- 2°–ban állítható)

Effektív tömege

35 g (+/- 0,5 g)

A hangszedő megengedett tömege

5 – 10 g