Megjelent a SOLID TECH Balance állványrendszer

Megjelent a SOLID TECH Balance állványrendszer

A Balance állványrendszert úgy fejlesztettük, hogy a lehető legkevésbé befolyásolja a hangzást. A rendkívül nagy stabilitását úgy értük el, hogy vastag, nagy fajsúlyú polcokat használtunk homokkal kitölthető alumínium saroktámaszokkal.

A polcok beépített szigetelő elemmel, vagy anélkül rendelhetőek. A szigetelő, elcsatoló rendszer hatékonyan csatolja el a polcra helyezett készülékeket a külső, vagy belső rezgésektől.

A Balance állvány esetében is ugyanazt a saroktámaszokat, oszlopokat használjuk, mint a Radius állvány esetében és ugyanolyan módon skálázható, ami azt jelenti, hogy a polcrendszer vízszintesen és függőlegesen egyaránt négy-négy helyesen megválasztott hosszúságú oszloppal bővíthető. Az alábbi méretek közül választhat: 65,5; 150; 234,5 és 319 mm.

A Balance polcrendszer fejlesztésénél azt tartottuk szem előtt, hogy a lehető legjobban kiemelje a rá helyezett készüléket úgy, hogy a támasztó lábakat amennyire csak lehetett középen helyeztük el, A polcok a természetes fa erezetét és jellegét a lehető legjobban megőrző tölgy furnérral készültek.