Megjelent a phasemation ps1200

Az EA 1200 külön dobozos elektroncsöves hangszedő illesztő erősítőhöz javasolt önálló hálózati tápegység.

Még életszerűbbé teszi a zenét és hitelesen tolmácsolja az előadó művészek zene iránti szenvedélyét.

PS-1200

<A termék rövid leírása és a tervezési koncepciónk>

Arra gondolva, hogy „az analóg technikában még bőven vannak kiaknázatlan lehetőségek” tavaly hoztuk forga-lomba az EA-1200-as készüléket, az EA-1000-es elektroncsöves hangszedő illesztő előerősítőnk továbbfejlesztett változatát a fekete lemezek szerelmeseinek. A három dobozos készülék (egy tápegység, két mono hangszedő illesztő előerősítő) számos felhasználó tetszését nyerte el, de sokan kérték, hogy legyen mindegyik előerősítőhöz egy-egy független tápegység. Ezeket a vevői igényeket szem előtt tartva jelentjük be most a teljesen önálló PS-1200-as tápegységünket, amelyet az ugyancsak új EA-1200-as mono hangszedő illesztő előerősítővel együtt használva még magasabb szinten élvezhetik az analóg hanglemezek felülmúlhatatlanul nemes hangzását.

<A termék legfőbb jellemzői>

1.    Magas teljesítményű tiszta tápegység nagy kapacitású R-magos transzformátorral és egy közvetlen fűtésű 5U4G egyenirányító csővel

A tápegység egyenirányító egységének lelke egy R-magos hálózati transzformátor, amely bőségesen elegendő kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy kiszolgálja az 5U4G egyenirányító elektroncsövet, valamint a független jobb és bal oldali fojtótekercseket. Mind a transzformátor, mind a fojtótekercsek mágnesesen árnyékoltak, hogy a lehető legtisztább, zajmentes tápfeszültséget tudják biztosítani a hangszedő illesztő előerősítő számára.

2.    A tápegység kapacitásának megkettőzése

A tartozékként szállított rövidzár csatlakozóval az EA-1200 jobb és bal csatornáját kiszolgáló tápegység köreiben lévő két fojtótekercset és elektrolit kondenzátort párhuzamos üzemmódra kapcsolva és ezzel a kimeneti impe-dancia csökkentésével jelentős mértékben megnövelhető a hálózati tápegység teljesítőképessége.

3.    Bombabiztos szerkezeti felépítés

A készülék 10 mm vastag alumínium lemezből készített előlapja, valamint az 1,6 mm vastag rézbevonatú acél-lemezből készített háza és a 2 mm vastagságú, mágnesesen árnyékolt alumínium tetőlemeze biztosítja a szerke-zeti merevséget és jelentősen csökkenti a mágneses erőtér által okozott torzítást. A (csúcsminőségű készü-lékeknél kedvelt) pezsgőarany színű készülék szemet gyönyörködtető látvány és a felhasználó örömére szolgál, hogy birtokolhatja.

<A készülék műszaki adatai>

Áramfelvétele

33 W (230 V váltóáram, 50/60 Hz), ha egy PS-1200-at és egy előerősítőt használ

Külső méretei (mm)

210 mm széles x 93 mm magas x 346 mm mély

Tömege

A tápegység bruttó tömege 6,0 kg.

A készülék tartozékai: 1 db. hálózati tápkábel, 2 db. rövidzár csatlakozó

A jelen adatlap csak tájékoztató jellegű. Az adott termékek teljesítőképessége, kivitele, műszaki jellemzői, stb. előzetes bejelentés nélkül is változhatnak a termékfejlesztés során.